Maatwerk
voor elke ruimte

Van pretentieloos schrijnwerk tot out of the box design voor kantoren, handelszaken en residentiële projecten: jouw architect ontwerpt, wij denken mee en voeren uit.

Dankzij onze voortdurende focus op automatisatie en ontwikkeling ben je bij Coelembier zeker van de hoogst mogelijke kwaliteit van jouw maatmeubilair: elke handeling gebeurt in ons state-of-the-art atelier, elk onderdeel gaat door de handen van onze ervaren ambachtslui. Met een technisch oog voor het kleinste detail. Voor een onberispelijk resultaat, van ontwerp tot en met plaatsing.

Maatwerk 2

Maatwerk voor
commerciële projecten

Bouwheren en architecten kunnen bij ons terecht voor maatmeubilair in elk commercieel project. Van een klassieke winkelinrichting tot een hypermodern kantoor of handelspand: wij vertalen elk ontwerp naar een technisch haalbare en kwalitatieve uitvoering, met aandacht voor een secure plaatsing.

DSC 7527

Maatwerk voor
residentiële projecten

Bouw- of verbouwplannen?

Van een renovatie of nieuwbouw met maatmeubilair van de keuken en woonkamer tot en met de dressing en badkamer, wij realiseren graag het unieke ontwerp van jouw architect. Pretentieloos maatwerk of een out-of-the-box design? Geen technische uitdaging is ons te groot. Laat je alvast inspireren door onze talrijke residentiële projecten.

Residentieel

Met behulp van ons state-of-the-art machinepark kunnen we efficiënt werken en de hoogst mogelijke afwerkingsgraad garanderen voor elk project

Amaury Vanparys – Zaakvoerder

Banner

Wij realiseerden al maatwerk voor

Ing
Kbv
Ing
Kbv
Ing
Kbv
Delen Private Bank logo svg
Ing
Kbv
Ing
Kbv
Ing
Kbv
Delen Private Bank logo svg