Paraat voor elke klus
in jouw gebouw

Bij Coelembier staan de noden van de klant altijd centraal. Niet alleen tijdens het bouwproces, maar ook tot ver daarna. Heeft uw bedrijfsgebouw, winkel, horecazaak of woning nood aan een algemeen onderhoud, renovatiewerken of kleine herstellingen? Ons ervaren facility team is van alle technische markten thuis en zorgt voor een permanent werk- en wooncomfort.

vraag een offerte aan
Hires Coelembier2 WAL3773

Reken op ons facilityteam
en geniet van 100% gemoedsrust

Je kan onze technische medewerkers inschakelen voor elke klus in jouw kantoor, horecazaak, winkel of woning. Van elektriciteit tot sanitair, herstellingen van schrijnwerk of algemeen onderhoud: onze ervaren medewerkers zijn van alle markten thuis. Om mogelijke problemen proactief te detecteren en eventuele vernieuwingen tijdig in te plannen, kunnen we op geregelde tijdstippen langskomen voor een algemene controle waarbij kleine herstellingen onmiddellijk worden aangepakt. Uiteraard kan je ons bij dringende zaken ook steeds op afroep contacteren. Ons facility team staat steeds tot uw dienst!

Banner 3

De troeven van
ons facilityteam

Uitgebreide
ervaring

Dankzij ons jarenlange ervaring in interieurinrichting bouwden we een brede expertise op. Van elektriciteit, sanitair en schrijnwerk tot brand- en veiligheids-voorschriften, toegangscontrole en databekabeling: je kan ons team van experten alles vragen. Geen uitdaging of klus is ons te veel!

contacteer ons
Hires Coelembier2 WAL3853

Flexibele
interventies

Een kapotte kraan, een slepende deur of een kapotte verlichting: kleine defecten verstoren al snel het comfort van jouw klanten of medewerkers. Om de hinder tot een minimum te beperken, zijn wij 24/7 beschikbaar voor dringende herstellingen. Geen lange wachttijden, wel een snelle oplossing opdat jouw huis, kantoor, winkel of zaak steeds in optimale staat blijft.

contacteer ons
Hires Coelembier2 WAL3747

Facility op maat
van jouw ritme

Wens je dat we op vaste tijdstippen langskomen om problemen proactief te detecteren, of werk je liever op afroep? Wij maken een voorstel op maat van jouw noden.

vraag een offerte aan
Hires Coelembier WAL2860
Alain lamp herstellen

Deze partners rekenden al op
onze facility diensten

KBC Bank logo SBB NL Logo Dewaele 2022 RGB 002 Download Download 1