Wij coördineren
jouw bouwproject

Vanuit onze flexibiliteit en bijzondere aandacht voor nazorg is onze tak bouwcoördinatie ontstaan. Onze projectleiders ontfermen zich hierbij over de volledige opvolging van het bouwproces. Van ruwbouwfase tot afwerking, residentieel of commercieel, met of zonder maatwerk in jouw project: als architect of bouwheer kan je bij Coelembier rekenen op een feilloze coördinatie, zodat jij je volop kan focussen op jouw kernactiviteit.

vraag een offerte aan
Geert op werf

Onze troeven voor
een vlot bouwproces

Eén contactpersoon

Jouw vaste contactpersoon bezorgt jouw één totaalofferte waarin elk aspect van het bouwproces dat je aan ons toevertrouwt, is inbegrepen. Jouw vaste projectleider zorgt voor duidelijkheid, kent jouw project door en door, en ontfermt zich over al jouw vragen of bekommernissen.

contacteer Coelembier
Hires Coelembier WAL3242

Vaste partners

Wij kunnen rekenen op een loyaal netwerk van onderaannemers dat respectvol met elkaar omgaat en sterk op elkaar is ingespeeld. Hierdoor kunnen we snel schakelen en een vlotte planning van de werken garanderen.

contacteer Coelembier
Hires Coelembier2 WAL3635

Oog voor nazorg

Gewapend met stevige kennis en ervaring volgen wij iedere fase van jouw bouwproject tot in het kleinste detail op, zowel op vlak van techniek als afwerkingsgraad.

Op die manier garanderen we een vlotte oplevering en een duurzaam resultaat.

contacteer Coelembier
Hires Coelembier WAL3187

Als klant konden we met onze vragen steeds terecht bij onze vaste projectleider, die ons project nauwgezet opvolgde en zorgde voor een correcte oplevering.

Maatwerk
en meer

Een maatwerkproject gaat vaak hand in hand met elektriciteitswerken, sanitair, vloeren, schilderwerken… Omdat we garant willen staan voor een onberispelijke afwerking, en onze nazorg hoog in het vaandel dragen, nemen we graag het initiatief om naast het maatwerk ook de bijkomende aspecten van uw bouwproject op te volgen.

meer over maatwerk

Bouwcoördinatie
zonder meer

Enkel op zoek naar een gedreven bouwcoördinator die met oog voor detail en een strenge hand jouw bouwproject opvolgt?

Gyprocwerken, sanitair, elektriciteit, domotica, ventilatie en airco, vloeren, parket, inbraak- en kogelwerend schrijnwerk, buitenschrijnwerk en schilder- en decoratiewerken zijn slechts enkele facetten van de bouw die door onze projectleiders worden gecoördineerd. Een totaalproject of een compacte verbouwing, we doen het steeds met dezelfde focus op een onberispelijke afwerking, opvolging en service.

contacteer Coelembier
Banner 2

Wij coördineerden al
bouwprojecten voor

KBC Bank logo
Delen Private Bank logo svg
SBB NL
BVB logo2021 CMJN NL 1 768x237
Bmw monserez 1572525315 0
Nagelmackers logo svg
Logo bouttens
Logo Libeco Belgian Linen
Stad Kortrijk
Logo m Uryg Xh Jyc Jz1k Y
Logo bruyland
Fortis bl q